Verslag werksessie Het parkeren voorbij

De komende weken verschijnen de verslagen van de werksessies die tijdens het Stadsatelier Ruimte voor de Stad zijn georganiseerd geplaatst. Tijdens het Stadsatelier zijn er 15 werksessies georganiseerd door professionals, ondernemers en ambtenaren uit de stad. Deze stadmakers zijn in gesprek gegaan over 1 relevante thema’s voor de verdere uitwerking van Agenda Ruimte voor de Stad. Uiteraard wordt u via deze site ook op de hoogte wat er met de aanbevelingen en conclusies wordt gedaan. We gaan verder met de sessie Het parkeren voorbij.

Kunnen we op een andere manier met parkeren omgaan zodat er ruimte op straat ontstaat voor een andere invulling? Dat was de vraag die speelde bij deze werksessie. Onlangs is in Den Haag voor het eerst Parking Day (􏰀jdelijk andere invulling van parkeerplekken) georganiseerd. En ook worden er veel straatgesprekken georganiseerd om met bewoners in gesprek te gaan over het vergroenen van de straat. Dat betekent vaak wel dat er parkeerplekken worden ingeleverd voor iets anders.

VERSLAG WERKSESSIES STADSATELIER 2017 het parkeren voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *